Cenzaa

Met heel veel zorg heb ik gekozen voor het Nederlandse salonmerk Cenzaa, waarmee ik mijn behandelingen geef. Alle producten bevatten natuurlijke ingrediënten, zijn vrij van minerale oliën en parabenen, niet op dieren getest en milieuvriendelijk. Daarnaast zijn de producten huidverbeterend en heeft alles een heerlijke geur waardoor de behandeling niet alleen effectief is maar ook heerlijk ontspannen. Alle producten waarmee gewerkt worden, kunt u in de salon ook aanschaffen zodat we samen tot een optimaal resultaat kunnen komen.

De natuur voorziet ons van mooie ingrediënten. Cenzaa gebruikt deze producten met rijke plantenoliën, geneeskrachtige kruiden en bijzondere werkstoffen die eeuwen geleden zijn ontdekt, maar in de loop der jaren is de kennis voor het gebruik van deze natuurlijke producten grotendeels verdwenen. Met Cenzaa kunt u de natuur opnieuw ontdekken en genieten van wat de natuur ons te bieden heeft.
Cenzaa maakt gebruik van de meest recente laboratorium technieken waardoor de producten een scala aan gepatenteerde werkstofcomplexen bevatten.
Onze natuurlijke producten voelen niet alleen aangenaam op de huid, maar dringen door tot in de diepe huidlagen waardoor uw huid optimaal herstelt en maximale huidverbetering ontstaat.

In ons dagelijks leven ervaren we regelmatig stress. Hierdoor vergeten we vaak te relaxen en te genieten van de bijzondere momenten in het leven. Uit het behandelaanbod van Cenzaa kunt u kiezen voor bijzondere momenten, momenten die u helpen te relaxen en het beste geven voor de huid.

Uw Cenzaa behandeling in de salon start altijd met het welkomstritueel. Dit zorgt voor een complete en diepe ontspanning. De behandelingen zijn altijd huidverbeterend. Lichaam en geest komen in balans gedurende de unieke Cenzaa beleving van voelen, ruiken, horen en proeven.

KEN UW HUID. KEN UW GEZONDHEID. KEN UW LEEFSTIJL.

Wist u dat gezondheid op het gezicht geschreven staat? De huid gunt ons een kijkje in de gezondheid van het lichaam. We weten natuurlijk allang dat als we ons niet lekker voelen, de huid daaronder lijdt. Met de huidanalyse wordt de huidconditie letterlijk in kaart gebracht.

Deze bijzondere methode van huidanalyse let op vele kleine aspecten in het gezicht. De zones in het gezicht geven vaak extra informatie over de oorzaken van de huidproblemen, huidconditie en gezondheid.

Ik geef u inzicht in de conditie van uw huid. Samen wordt er een stappenplan opgesteld voor een gezondere huid. Uw huid wordt letterlijk in kaart gebracht.

Ik zal u na iedere behandeling een passend huidadvies geven.

Klik hier voor meer informatie over Cenzaa.