Loveli

Loveli heeft natuurlijke ingrediënten en duurzaam materiaal op de eerste plaats staan. De producten van Loveli hebben alleen maar biologische ingrediënten. Luxe producten die heerlijk ruiken en er fantastisch uitzien maar vooral ook precies doen wat ze moeten doen.

Alle producten van Loveli zijn gegarandeerd:

♥ 100% natuurlijk
♥  Nooit op dieren getest
♥  Zonder aluminium, parabenen, siliconen, SLS/SLES, PEG’s, nano, phenoxyethanol, synthetische parfums of palmolie
♥  Zonder microplastics, met Zero Plastics Inside certificering
♥  Gemaakt in Amsterdam
♥  100% troepvrij

De Deodoranten van Loveli

Wist je dat zweten goed voor je is, want je lichaam koelt je daarmee af en ontdoet zich zo van afvalstoffen die je graag uít je lichaam wilt hebben. Maar wat je niet wil, is die vervelende zweetgeur…

De meeste deodoranten bevatten aluminium. Deze werken wel maar sluiten je zweetklieren af. Daarnaast wordt het aluminium uit je deodorant ook opgenomen in je lichaam.

Zweet gaat pas stinken als het in contact komt met de bacteriën op je huid. En dat is wat je wilt voorkomen. Dat kun je doen door je oksels regelmatig te wassen. Maar ook door de pH-waarde van je huid omhoog te brengen, zodat de bacteriën op je huid er niet kunnen leven. Geen bacteriën = geen geurtjes. En dat is precies wat de natriumbicarbonaat in de deo van Loveli doet.

Een andere naam voor natriumbicarbonaat is zuiveringszout en zo heet het niet voor niets. Zweet wordt namelijk meteen geneutraliseerd als het via je zweetklieren je huid bereikt. Bijkomstig voordeel van natriumbicarbonaat is dat het ook nog eens zweet kan absorberen niet heel veel, maar het lijkt daardoor alsof je minder zweet. Natriumbicarbonaat (zuiveringszout) is dus hét ingrediënt dat zo goed werkt tegen geurtjes. De deo van Loveli bevat daarnaast ook kokosolie voor een neutraliserende werking. En arrowroot en sheabutter zorgen voor een zachte huid. Met vitamine E als antioxidant.

De deo van Loveli is de eerste deodorant zonder aluminium die écht werkt. Op basis van kokosolie en zuiveringszout. Het blokkeert je zweetklieren niet, maar neutraliseert zweetgeurtjes zodra het zweet je huid bereikt. Je zweet dus nog wel, maar je ruikt niets.