IK Skin

LET NATURE BE YOUR MEDICINE

EEN MOOIERE TOEKOMST VOOR IEDEREEN

Bij IK Skin Perfection geloven we in de schoonheid van iedereen en staan respect, liefde en bescherming voor de huid én de natuur centraal. Pure Power, Truly Natural! Onze missie is natuurlijke schoonheid versterken met krachtige, pure, bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur. De natuurlijke conditie en flora van de huid is ons uitgangspunt. De IK Skin Perfection producten hebben een specifieke pH-waarde die is afgestemd op de natuurlijke pH-waarde van de huid. Stap voor stap brengen we de huid in perfecte conditie en werken we aan maximale huidverbetering. Onze producten zijn geschikt voor alle huidcondities en in het bijzonder voor de gevoelige, door medicatie of behandeling aangedane huid. Om weer terug te keren naar een gezonde basis van de huid werken we alleen met 100% pure organische ingrediënten, groene cosmeceuticals, die geselecteerd zijn om hun doeltreffende werking en resultaat voor de huid . Onze producten ontwikkelen we volgens het NO-label en dat betekent dat ze geen huidonvriendelijke stoffen bevatten.

IK MEDICAL COLLECTION

De Medical Collection is dé doorbraak op het gebied van medische huidverzorging: de producten uit deze collectie zijn veilig te gebruiken bij zware medicatie of een chemokuur, omdat IK Skin Perfection alleen werkt met 100% actieve en groene bestanddelen zonder huidonvriendelijke ingrediënten, geur- en kleurstoffen. Daarnaast heeft IK Skin Perfection vier producten ontwikkeld die zelfs veilig zijn te gebruiken in combinatie met bestraling.

Er toch goed en verzorgd uitzien, dat is wat je wilt wanneer je een hele gevoelige huid hebt, last van eczeem of psoriasis hebt, zware medicatie gebruikt, een chemokuur of bestraling ondergaat. Er gebeurt veel met je huid, daarom wil je je huid zo goed mogelijk verzorgen. In deze periode heeft jouw huid rust en extra verzorging nodig. Je kunt zelf veel doen om je huid te kalmeren en te beschermen. Het belangrijkste dat je kunt doen is de barrièrefunctie van de huid sterk houden en huidverzorgingsproducten gebruiken zonder belastende toevoegingen. Er is veel wat je thuis kunt doen om de barrièrefunctie van de huid te versterken.

Het is daarbij heel belangrijk om huidverzorgingsproducten te gebruiken zonder belastende stoffen.IK Skin Perfection werkt met 100% actieve en groene ingrediënten, zonder huidonvriendelijke ingrediënten, geur- en kleurstoffen. Alle producten van IK zijn voorzien van het NO-label. Deze bewuste keuze van de klinisch bewezen, natuurlijke werkstoffen in hoge dosering – Groene Cosmeceuticals – maakt IK zacht en daadkrachtig voor de huid.

Onze groene cosmeceuticals worden geproduceerd:
• zonder chemische toevoegingen zoals parabenen, sulfaten en paraffine,
• zonder synthetische geurstoffen (parfums),
• zonder kleurstoffen,
• zonder belastende stoffen,
• en hebben een pH-waarde gelijk aan de huid.Bij behandeling met bestraling mogen uw producten geen Phyto-oestrogeen bevatten (zoals onder andere Aloë vera) en behandeling verstorende bestanddelen.Speciaal voor de extreem gevoelige huid heeft IK Skin Perfection de MEDICAL KIT samengesteld. Deze kit bevat drie producten die perfect in te zetten zijn met intensieve medicatie, chemotherapie en zelf met bestraling. 

HUIDVERZORGING OP BASIS VAN PURE, NATUURLIJKE INGREDIËNTEN

Mooi oud worden, dat is wat wij iedereen toewensen. Onze huid is immers ons grootste orgaan en verdient daarom altijd aandacht, juist tijdens ziekte. Raakt de huid om welke reden dan ook uit balans, dan willen wij de huid naar een gezonde basis terugbrengen. Met 100% pure, krachtige, organische ingrediënten – cosmeceuticals – zijn wij in staat om dat te doen. Onze producten hebben we ontwikkeld volgens het NO-label: wij zeggen ‘nee’ tegen huidonvriendelijke ingrediënten. Parabenen, sulfaten, minerale oliën, paraffine, synthetische geur- en kleurstoffen vind je dan ook niet terug op onze ingrediëntenlijst. Geen belastende stoffen in onze huidverzorgingsproducten betekent dat alle producten tijdens chemo en bestraling te gebruiken zijn. Wel zo fijn als je lichaam al veel te verduren heeft!

DE MEDICAL COLLECTION: ONTWIKKELING UIT EIGEN ERVARING

Het moment dat je hoort dat je ziek bent, brengt veel veranderingen met zich mee. Dat ondervond ook de founder van IK Skin Perfection. Vanuit een medisch behandeltraject heeft zij zelf ervaren wat dat de huid verandert en lang niet alle huidverzorgingsproducten te gebruiken zijn. Meer dan 25 jaar ervaring in het beautyvak en in productontwikkeling, haar eigen ervaring met medicatie én met expertise van medisch specialisten, hebben haar ertoe aangezet om een unieke 100% Nederlandse huidverzorgingslijn te ontwikkelen. Het NO-label was daarbij uiteraard het uitgangspunt. De Medical Collection is er speciaal voor mensen met probleemhuiden en is zélfs geschikt voor mensen die chemo’s of bestralingen moeten ondergaan. We vinden het geweldig dat we nu een huidverzorgingslijn hebben, speciaal voor mensen die niets anders kunnen verdragen. Daarin zijn wij het enige huidverbeteringsmerk in Nederland. Wij zijn als IK Skin Perfection ontzettend blij dat wij écht iets kunnen betekenen voor deze groep mensen. We gunnen iedereen een mooie en gezonde huid!’

MEDICAL KIT: DE HUIDVERZORGENDE STARTSET OM TE HUID TE KALMEREN EN BESCHERMEN

Wist je dat iemands geluk voor een groot deel is af te lezen aan de huid? Daar wil IK Skin Perfection graag een steentje aan bijdragen. Want geluk van de huid betekent vaak ook geluk in het leven. De Medical Kit heeft alles in huis om de huid die chemo, bestraling of zware medicatie moet ondergaan, te helpen kalmeren en te beschermen.